Livrare si plata

Produsele si serviciile vreaucauciucuri.ro ofera garantia calitatii si durabilitatii in timp. Acestea sunt furnizate de producatori de renume, pasionati si seriosi in munca pe care o depun pentru ca proprietarii de masini sa fie multumiti si sa calatoreasca in siguranta. Puteti face cumparaturi mult mai usor si eficient, comandand cu doar un singur click produsele favorite. De asemenea, un avantaj important este reprezentat de faptul ca echipa noastra va ofera suport tehnic, recomandari si sfaturi utile in materie de cauciucuri si servicii auto, astfel incat sa alegeti produsele care se potrivesc masinii dumneavoastra. Accesati site-ul, alegeti produsele, le adaugati in cosul de cumparaturi si finalizati comanda prin completarea formularului de comanda. Echipa noastra se va ocupa de verificarea comenzii, iar furnizorul de anvelope se va ocupa de verificarea produselor, de impachetarea acestora si de expedierea lor in conditii de siguranta. Veti primi comanda la destinatia dorita, fara sa mai pierdeti timp in magazine si fara sa va deplasati sau sa cautati ore in sir produsele de care aveti nevoie.

Livrarea produselor noastre este posibila dupa cum urmeaza:

Livrare in Bucuresti si Ilfov:

Livrarea in Bucuresti si Ilfov se face de catre un reprezentant Autoeconom in termen de 24-48 de ore de la plasarea comenzii, in functie de ora la care este efectuata comanda, dar si de volumul acesteia.

Livrarea in alte localitati:

Livrarea in alte localitati se face prin partenerii nostri de curierat, DPD Romania, in termen de 24-72 ore de la plasarea comenzii, in functie de ora la care este facuta comanda si de volumul acesteia.

Costuri de transport:

Costurile de transport sunt calculate automat la plasarea comenzii, in functie de greutatea anvelopelor comandate. Astfel, se va aplica o taxa totala de transport pentru greutatea coletului.

In cazul in care comanda depaseste suma de 2,000 RON, transportul este GRATUIT!

Plata prin ordin de plata (OP):

Comenzile plasate pe site pot fi platite atat in sistem ramburs, cat si online prin plata cu cardul sau prin ordin de plata. Astfel, plata prin ordin de plata se realizeaza prin transfer bancar si se efectueaza conform facturii proforme pe care o veti primi prin e-mail, in urma confirmarii telefonice cu unul dintre reprezentantii Autoeconom. Comanda dumneavoastra va fi procesata imediat ce vom primi confirmarea platii. In cazul in care plata nu se realizeaza in termen de 3 zile lucratoare, comanda dumneavoastra va fi considerata nula.

Plata in numerar la livrare:

Clientii nostri pot achita comanda efectuata pe site la livrare, direct reprezentantului Autoeconom sau curierului. Suma aferenta comenzii va contine si costul transportului, calculat in functie de comanda dumneavoastra, iar plata se va face integral in lei.

Plata online cu card bancar:

Cardurile bancare acceptate sunt urmatoarele:Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Card Avantaj, Star BT etc.

Modalitati de comanda:

  • online
  • e-mail
  • telefonic