Politica de returnare

Vreaucauciucuri.ro va returneaza banii in cazul in care produsele comandate prezinta defecte, nu sunt produsele comandate, nu corespund cu specificatiile dorite sau sunt neconforme cu descrierea. De asemenea, daca v-ati razgandit sau daca doriti sa schimbati anvelopele comandate, puteti returna produsele in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii comenzii cu mentiunea ca acestea trebuie sa fie in stare perfecta, nefolosite si nedeteriorate. Este necesar sa ne contactati la datele de contact afisate pe site, in intervalul orar 10:00 – 17:00 si sa specificati faptul ca doriti sa returnati comanda, sa mentionati motivul, iar echipa noastra va va indruma catre urmatorul pas.

In cazul returnarii produselor, costurile de transport vor fi suportate de catre client.

  • Adresa de retur este: Str. Ardeleni, Nr. 27, 
Sector 2, Bucuresti
  • +40744 477 769
  • contact@Vreaucauciucuri.ro

Daca produsele nu corespund specificatiilor dumneavoastra sau daca v-ati razgandit, Vreaucauciucuri.ro va returneaza banii in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii comenzii. In momentul in care comanda este returnata cu succes catre Vreaucauciucuri.ro, va vom livra banii in cont imediat, cu obligatia ca acestea sa respecte conditiile de retur. De asemenea, comanda se poate anula si prin telefon sau prin e-mail, in termen de 10 zile de la plasarea comenzii. Clientului i se va restitui suma platita pe produsele comandate din care se va scadea taxa de transport pentru retur.

Returul produselor achizitionate de pe site-ul vreaucauciucuri.ro presupune respectarea conditiilor prevazute de firma noastra si mentionate mai sus. Clientii care doresc sa returneze anvelopele comandate vor fi nevoiti sa suporte costurile de transport pentru acestea. Returul se va putea face prin intermediul aceleiasi firme de curierat. Nu sunt acceptate pentru retur produsele care au fost folosite sau montate pe masina. De asemenea, produsele care nu sunt conform specificatiilor afisate pe site vor putea fi expediate fara costuri aditionale din partea clientului. In cazul returnarii comenzii, clientii vor primi banii inapoi sau vor primi comanda corecta. In cazul in care Vreaucauciucuri.ro nu are pe stoc anvelopele corespunzatoare pentru masina clientului, acesta va primi contravaloarea comenzii.

Returnarea anvelopelor Vreaucauciucuri.ro se va efectua astfel:

1. Se va completa formularul de retur, cu mentiunea ca trebuie sa va asigurati ca produsele comandate respecta conditiile de retur.

2. Mentionati motivul returnarii produselor si dorinta dumneavoastra referitoare la comanda returnata: primirea contravalorii comenzii, schimbarea produselor cu acelasi produs sau schimbarea produselor cu produse diferite.

Clientii trebuie sa completeze in formularul de retur contul in care se vor vira banii pentru returul comenzii de catre Vreaucauciucuri.ro. Contul bancar trebuie sa fie cel pe numele caruia s-a emis factura.

IMPORTANT

Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la DPD in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara referitoare la cantitatea sau inegritatea produselor nu va fi luata in considerare.